Vandaag voerde ik met ‘een dochter van’ en van het een kwam het ander en toen vertelde zij dat ze bij de receptie van een verpleeghuis werkt en dat ze het allemaal ‘niet zo leuk’ meer vond.

Er zijn meer dan 20 mensen overleden tijdens de vorige grote golf. Dat grijpt aan. Af en aan moeten afdelingen sluiten vanwege infectie en iedere keer zit iedereen in spanning over wie er morgen nog is.

En dan nog moet ze steeds weer in discussie met mensen over het handen desinfecteren, dragen van een goed mondkapje (wat het huis verstrekt), de beperkte bezoekregeling, enz enz enz. Ze wordt regelmatig enorm afgebekt en iemand heeft geroepen dat hij haar wel zou weten te vinden.

Nee, niet zo leuk meer…

Wat zij wil?

Dat.iedereen.gewoon.even.meewerkt.

#verhalenvandoordetelefoon

#wmo#advies
#dewmoadviseur

#indicatiestelling
#indicatieadvies


Sandra
Wmo adviseur

© de Wmo adviseur

Wil je je laten verrassen, raken, inspireren, aan het lachen maken én je blik verfrissen door mee te kijken door de bril van de Wmo adviseur in het werk van alledag, dat nooit alledaags is, omdat ieder mens anders is en Wmo altijd maatwerk? Check ‘O, dus dát is Wmo!’. Hét boek over maatschappelijke ondersteuning in de praktijk, waarin ik je mee op pad neem naar achter de voordeur, daar waar de mensen wonen om wie het gaat.

Direct bestellen kan hier …